VÄNSKAP OCH GEMENSAMMA STUNDER

Vänskapskortets syfte är att förbättra möljgheterna för  personer med intellektuella funktionsnedsättningar att delta i fritidssysselsättningar. Vår verksamhet är ej-vinstdrivande och vi vill göra  livet mer jämilkt för personer med intellektuella funktionsnedsättningar.

Vi beviljar Vänskapskort till  personer med intellektuella funktionsnedsättningar. Genom att visa Vänskapskortet, får hans/hennes stödperson gratis inträde till olika fritidssysselsättningar. Vi skolar också voluntärer för att bli frivilliga vänner för  personer med intellektuella funktionsnedsättningar. Vännerna kan göra en massa roliga saker tillsammans.

Panu

Stödpersonen till en person med intellektuella funktions-nedsättningar har gratis inträde till olika fritidsysselsättningar. Kortet beviljas till  personer med intellektuella funktions-nedsättningar, och de bestämmer själv vem som fungerar som stödperson vid olika tillfällen.
Läs mer…

Anu ja Katja-keilaus

Nya vänner till  personer med intellektuella funktions-nedsättningar från vänskapsverksamheten. Ansök efter en vän från oss eller bekanta dig med vår frivilligarbete.
Läs mer…