Ystäväkortin haltijat

Ystävänkortin saaminen edellyttää kehitysvamma-, kehitysviive- tai autismidiagnoosia, lisäksi hakijan kotikunnan täytyy olla yhteistyökuntamme.

Ystävänkortti Toiminnassa on mukana tällä hetkellä seuraavat kunnat:
Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Halsua, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Kannus, Karijoki, Kaskinen, Kauhajoki, Kauhava, Kaustinen, Korsnäs, Kristiinankaupunki, Kuortane, Kurikka, Laihia, Lappajärvi, Lapua, Lestijärvi, Maalahti, Mustasaari, Närpiö, Perho, Seinäjoki, Soini, Teuva, Toholampi, Vaasa, Veteli, Vimpeli, Vöyri ja Ähtäri.

Kortti on maksuton. Pyydä hakulomake toimistolta. Saat mukana hakuohjeen ja tiedot tarvittavista liitteistä (valokuva). Voit myös tulostaa hakulomakkeen tästä ja lähettää sen toimistoon kuvan kera:

Hakulomake: Suomeksi | På svenska

Korttia varten tarvitaan nimi, kasvokuva, henkilöturvatunnus, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite (jos on). Mikäli kortinhaltijan osoite, kotikunta tai muut tiedot vaihtuvat, on siitä välittömästi ilmoitettava Ystävänkortti Toiminnalle.

Jos kortin käyttöoikeus lakkaa (esim. muutto toimintakuntien ulkopuolelle), on se välittömästi palautettava Ystävänkortti Toiminnalle.

Ota yhteys toimistolle, jos haluat kysyä lisää Ystävänkortista tai haluat saada Ystäväkortin itsellesi.